tirsdag den 18. juli 2017

Reparation af betonfundament

Har ved et tilfælde opdaget at der noget sygdom på mit gamle hus beton fundament. Fra terræn og ca cm ned under jord er der en stor bid . Har det hersens hus anno 19som har små sætningsrevner i sokkel/fundamentet. Det er ikke i bevægelse andet end det. Reparation af sokkel - Lav-det-selv.


Reparation af sokkel - ▶ 0:39https://www. Uploadet af Aske Von BülowPudsning af sokkel. Sådan fjerner du revner og reparerer sokkelen - Duration: 3:34. Her er en video som vise hvordan du laver en reparation af din sokkel med Weber cementpuds.


Se med på de næste sider og se hvordan du selv kan reparere revner i husets. Hjælp hvis huset synker - huse uden støbt . En betonmur der er delvist nedbrudt af vejr og vind. Men bare rolig, her kan du læse trin for trin hvordan man selv kan reparere en betonmur så det holder. Betoner særligt velegnede til renoveringsopgaver som eks. Reparation af sokkelpuds, Gør det selv video.


Reparation af sokkelpuds med weber reparationsbeton. Reparation af eksisterende puds - sådan gør du! Skader på facader af mursten og gasbeton bør repareres af en murer, da de ikke, er så nemme at reparere.


Oppudsning efter reparation af revne i sokkel. Sætningsskader skyldes, at huset ikke er stabilt nok, eller at husets fundament ikke er i orden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg