onsdag den 19. juli 2017

Bunddækkende stauder

Stokenæb er een af de mest populære stauder og en fantastisk god bunddækkeplante. Der er mange stauder som er meget velegnede til bunddække. Med stauder, får du mulighed for at sammensætte haven næsten som du ønsker, da der findes .

Bunddækkende planter kan hjælpe dig med at bekæmpe ukrudtet. Derfor er det fornuftigt at vælge bunddækkende stauder, der nemt kan . Her får du vores bud på gode bunddækkende planter til havens gulv. Nemme bunddækkende stauder er planter, der har store blade, som dækker jorden godt, eller som breder sig hurtigt og lukker bedet til, så der .

En helt lav staude med blanke vintergrønne blade og et væld af gule blomster i . Jespers Planteskole forhandler stauder til bunddække med mængderabat. Køb alt fra hasselurt til anemone. Der er ingen grund til, at jorden under buske og træer skal stå bar.


Mange stauder er særdeles velegnede kom bunddækkende planter eller planter til forkanten. Rød Stenurt er en bunddækkende . Jeg har også en variant af Rød . Bestil dine ¤SNEPUDE Hos Plantorama. Faglig vejledning om ¤SNEPUDE og god service.

Japansk star er en stedsegrøn og bunddækkende græs, der er smuk selv midt. Nogle stauder stiller specifikke krav andre er mere tolerante. For at hindre spiring af uønsket frøukrudt er det vigtigt, at de bunddækkende stauder dækker hurtigt . Taknemmelig, bunddækkende staude med smukke vintergrønne blade og hvide, . Alun, dejlig og nem, mange forskellige kombinationer af bladfarver og blomster, her en med lime eller sorte blade og en med højrøde blomster.


Undgå ukrudt og unødigt arbejde, uden at mangle grønt og blomster at se på. Her er en liste over tyve forskellige bunddækkende stauder der er egnet som . Sortimentet af bunddækkende stauder er omfattende, derfor koncentrer vi her kun på de skygge- tålende. Lav staude med god dækkeevne, lang frugtsætning med spiselige frugter. Langsomtvoksende, bunddækkende og fuldt hårdfør staude. Velegnet til bunddække, fuldt hårdfør staude.


Der findes et utal af storkenæb, der er velegnede til bunddække. Kæmpestenbræk (Bergenia cordifolia) Stedsegrønne stauder med store . Stauder udgør en vigtig del af din have. Hvert efterår visner de væk, for at spire frem igen til foråret.


Hvis du vælger den rette kombination af disse planter, vil du . Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg