tirsdag den 23. december 2014

Bajonetsavklinge til gasbeton

Makita bajonetsavklinger til gasbeton P-4663mm. På lager i Fredericia og leveres inden for - hverdage. Køb BAJONETSAVKLINGE 400MM online på harald-nyborg. Bajonetsavklingefra Viking i hårdmetal til savning i mursten, gasbeton, leca, mørtelfuger mm. Køb bajonetsavklinger til lave priser hos Harald Nyborg.


Vi har et stort udvalg af klinger til bajonetsave til forskellige formål - Altid lave priser. Anvendes til hårdtbrændte mursten og lignende, fuger, gasbeton, leca og mursten. Diatech Bajonetsavklinge 2mm hærdet stål, m/ tænder, indfasning . Thor Blå serie er til Letbeton, gasbeton, letmursten, Leca osv. Bajonetsavklinge, Thor (34681412-34681444).


Gasbeton, gips, træ, gummi, PVC etc. Alle JK Bajonetsavklinger er med hådmetalskær og de forskellige farvekoder fortæller. MODEL: BLUE/BLÅ Til skæring i fuger, gasbeton, leca og mursten med . Services Job Kontakt Om Bygma Gruppen. Værktøj og maskiner Elværktøj Tilbehør til elværktøj Klinger Bajonetsavklinger. Er du på jagt efter en bajonetsavklinge?


Hos 10-finder du et stort udvalg til gode priser. Klik her for at se hele vores udvalg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg