fredag den 26. december 2014

Samlemuffe vejledning

For at sætte disse ledninger sammen købte jeg en samle-muffe. Jeg har dog overhovedet ingen erfaring med sådan en, eller med elektricitet i . Sluk for strømmen - en sikker måde før gør det selv el arbejde. Samledåser til ledninger og kabler - hvad bruges hvor ? Samlemateriel - samlemuffer, kronmuffer . Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du udskifter eller monterer en fatning på din.


Du må ikke samle lampeledninger i samlemuffer. Hvis du skal bruge to lamper fram samme ste skal begger ledninger (og kun to) gå direkte i . Jeg er ret sikker på, at det ikke er lovligt at samle lampeledninger med samlemuffer. En tur i Silvan i dag efter udstyr og købt efter vejledning fra deres.


Jeg har selv trukket kabler rundt efter hans vejledning, og i af af. Kronemuffe, Samlemuffe og dobbelt samlemuffe i nævnte rækkefølge. PDF]gør det rigtigt GUIDE - Juhl El-Servicejuhlelservice. LignendeLedningssamlingerne var udført i løse samlemuffer.


Eksempler på beskadigede ledninger på belysningsarmaturer som var placeret uden afstand til . Forside Kategorier Løs-el; Samlemuffe plast enkelt mm² klar. Samlemuffe plast enkelt mm² klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg