tirsdag den 16. december 2014

Pofiber fakta

Pofiber er kartoffelfiber som kan bruges til alle typer af bagning og madlavning. Pofiber fungerer derudover som panering eller i frikadeller. Inspiration fakta Vær som du er Personligheder.


Spørgsmål: Hvorfor er energiindholdet i Semper Pofiber steget så meget? Svar: Nye regler fra EU betyder, . Hæld alle ingredienser (minus Pofiber) i en skål og pisk med elpiskeren. Et lille tips, pofiber kan købes i Fakta. Po-fiber er mellemgroft, og egner sig til alt undtagen kager.


Jeg har set det i Kvickly, i Fakta og i Helsam. Pofibre fra Semper; FiberHusk; Fibrex fra DanSukker; Vaffelmix; Havredigestive fra Semper; Cantucci fra Semper; Chokoladekiks, digestives med chokolade og . Kommenteret af Therese Kindberg d. Pofiber i Fakta og Lidl, som der bliver sagt - Sukrin (Gold kan varmt anbefales!!) fås i Matas og . Hvordan er det med pofiber og mavekneb? Har du nogen erfaring med pofiber og mavepine? Irma, Meny, Kvickly, fakta etc.


Pofiber består av en kombinasjon av uløselige og løselige fiber. Pofiber har positive egenskaper for all baking og matlaging. Der er ingen tilgængelig beskrivelse af dette resultat på grund af websitets robots.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg