fredag den 5. december 2014

Matcha sæt

Matcha te er en traditionel japansk, grøn te med et højt koffeinindhold. Teen bruges ved den særlige japanske te-ceremoni, hvor ikke blot indtagelsen men i . Matcha sæt, hvad skal jeg bruge til matcha, finder du her hos Tea by Bohea.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af matcha sæt Fødevarer og Drikkevarer. Klik her og find den bedste pris nu! Alt hvad du behøver for at lave matcha te hjemme.


Her er et godt startsæt til Matcha te brygning derhjemme.

En rigtig flot sæt til at lave macha te ceremoni med. Denne matcha sæt har en høj kvalitet, som anvendes til tynd te ved den japanske te ceremoni (cha no yu). Matcha tea sæt med skål, måleske, piskeris, piskerisholder og Matcha tea. Se dette komplette sæt bestående af Matcha skål, klassisk piskeris, holder til piskeris og . Endvidere øger det energiniveauet samt stofskiftet.


Her er der tale om en ægte te-ceremoni, fra Japan, hvor det ikke kun er smagen der nydes, men også hele roen og nydelsen der er ved at lave en kop god og . Teen laves af de bedste topskud fra bla. Gyokuro-thebladene, som bliver . Matcha te fremstilles af bladene fra årets første høst - eller 1st flush, .

Matcha-sæt indeholder: Piskeris Ske af bambus. Naturlig aromatiseret Rooibos te med fine klare noter af hyben og en intensiv frisk smag af blodappelsin. En meget stor favorit hos vore kunder. Start på en sund levestil idag for kun 3kr.


Japansk Kvalitets Matcha - Økologisk. Gaveæsken pakkes fint med låg og . Perfekt til koldbryg og kan kombineres. MATCHA start sæt indeholder alt hvad du behøver for at komme igang med din Matcha te. MATCHA excellent grade er det bedste af det bedste. Det komplette sundhedssæt til dig, eller en du holder af.


Matchaens egenskaber er som naturens medicin. Med dette sæt kan du tilberede din matcha te på ægte . Det bedste værktøj til at piske din . Du får størst glæde af en god kvalitet af matcha te.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg