fredag den 26. december 2014

Keramiske lejer til shimano

Ceramic Speed PW 3D Hollow Ti Shimano. Passer til Shimano, FSA og Rotor kranksæt med 24mm aksel. Bør man udskifte sine pulleyhjul til nogle med keramiske lejer og hvad.

Lukkede lejer - Reservedele Cykler Hjul Tilbehør Stel Værktøj Cykeltøj 0. Udvendige leje til Shimano´s Hollowtech II system (mm aksel). Måske een af de største forbedringer du kan give . Krankbokse med keramiske lejer til dig der vil spare watt og have en .

Jeg har ikke selv Dura Ace, men det er Shimanos topmodel og. Folk, der kan lide klassisk teknologi, synes, keramiske lejer er en dårlig idé. C-bear laver krankbokse, pulleyhjul og hjullejer.


Zedtech er speciel lavet ZIPP hjul med titaniums aksel, samt keramiske lejer. Med Fulcrums høje arbejdsetik og fokus på detaljer, har de valgt at indføre USB keramiske lejer for at reducere rullemodstan vægt og vedligeholdelse i . Jeg opgraderede den for en år siden med nye brugte hjul, Shimano RSX HB-A4VIA og Shimano RSX FH-A4VIA med Alex fælge og . Fedt til keramiske lejer Et alsidigt fedt til krankboks lejer, hjullejer, kranklejer og andre. Red Wind med keramiske hjullejer er dette også end option mod en mindre . Tacx Pulleyhjul med keramiske lejer.

Slidstærke pulleyhjul til Shimano, SRAM og Campagnolo. CERAMICSPEED PULLEYHJUL SHIMANO RØD. I årevis har branchen kun talt om at gøre cyklen og dens komponenter så . High end aluminium pulleyhjul med keramiske lejer. Super letløbende og driftsikre.


Disse pulleyhjul er kompatible med Shimano og 11-speed bagskiftere . Med keramiske lejer der har lavere rullemodstand og holder længere. Et godt hjulsæt er det bedste sted at starte. Vi har hjulsæt fra Zipp, Shimano og Fulcrum. Sådan skal man gøre for at tjek diverse lejer på din MTB. High-end pulleyhjul med keramiske lejer og kvalitetsstærke cykelkæder med lav friktion finder du hos os.


Vi sælger både Shimano, Sram og Campagnolo kæder . Du kan læse nærmere om de enkelte . Chorus et sted mellem Shimano Ultegra og Dura Ace,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg