torsdag den 25. december 2014

Pudsning af sokkel hvordan

Er den gamle sokkel blevet mør og forvitret, mangler der stykker, eller er der slet ingen. Se her hvordan man pudser en sokkel, med gode trin for trin billeder. Hvordan laver jeg en sokkelpuds? Reparation af gammel sokkel - Lav-det-selv. Sokkel (pudsning) - Lav-det-selv.


Soklen er en udsat bygningsdel, så der skal jævnligt. Vores ekspert viser, hvordan du gør. Jeg skal pudse muren over et dørhul op.


Fra gammel tid har det været praksis at bruge kampesten – også kaldet syltsten – som fundament. Mellem syltstenene har man imuret . Du kan godt pudse soklenselv,men det bedste resultat fås ved at hyre en murer. Læs her, hvordan du finder den billigste murre til opgaven!


Pudslaget på soklen skal beskytte husets sokkel og fundament, og er det beskadiget, skal alt gammelt og løst puds fjernes, inden du lægger et nyt lag på. Trænger din sokkel til at blive pudset på ny, kan du bruge prisberegneren på Murerpris. Leth viser, hvordan en smuldret hussokkel bliver repareret ordentligt.


Skader på husets sokkel skyldes ofte, at den er malet med maling, der. Pudsning af Leca sokkel, Svar på dette spørgsmål. Her kan du læse om og få gode råd til, hvordan du pudser din facade.


Vi vil bruge den samme masse til fugning, opmuring og pudsning af sokkelen. Nu skal vi berappe og pudse sokkel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg