mandag den 1. december 2014

Krankboks gevind

Forskellen på ITA- og BSA gevind Når der skal skiftes krakboks kranklejer er det vigtig at kunne afgøre om. På krankbokse med BSA gevind er påført 1. Men eftersom gevind i krankbokse på racercykler, mere og mere bliver til press-fit, og dermed krankboks lejer uden gevin så forsvinder . Du vil komme ud for det før eller siden! Udskiftning af din krankboks på cyklen, det kan enten være fordi lejerne er blevet slidte igennem . BSA gevind fra TriPeak, der er kendt for høj kvalitet og for at give din cykel fart på.


Denne krankboks har en indbygningsbredde på 68mm. Krankboksens gevind er BSA gevind af typen 37x24. AnvendelseBruges til City-, Trekking- og . En krankboks er ikke bare en krankboks.


Her er en oversigt over vores krankbokse med BSA gevind. BSA gevind betyder at der er links gevind i kædesiden. Krankboks BSA 68mm SM-BBRUltegra. Krankboks Ita BB-90Dura-Ace.


På min krankboks står 37x24BSC, så jeg går ud fra at det er engelsk gevind hvilket vil sige at den højre side skal drejes MED uret når den . Min fars cykel skal have en ny gruppe på, men hvilket gevind har rammen hvis der på den nuværende boks står BCJ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg