tirsdag den 16. december 2014

Miele vasketur

MANGE AF AFDELINGERNE ER PT OFFLINE! Er din APP holdt op med at virke? Hvis beboeren bruger Windows og den nye MS .

MieleLogic Internet Reservation. NU KAN DU RESERVERE VASKETUR I. Når du har valgt den ønskede vasketur, så accepter du ved at klikke på ”Ja”. Alle tider som vises er ledige tider, optaget tider vises ikke.

Vejledning til reservering af vasketur på internettet: 1. Reservering af vasketur foregår på maskinen, display udenfor eller på nettet. Får man ikke brug for den bestilte vasketi skal reserveringen slettes. En vasketur er på to (2) timer.


Kode og password kan hentes på afdelingskontoret. Hvordan reservere jeg en vasketur over internettet. Det er kun muligt at få udleveret . Sàdan gør du for at reservere vaske tur pâ Internet: 3. Moseparken, Pileparken og Stationsparken Stengården, Stengårdsparken, Tinghøjparken og Torveparken.

Hvis du vælger at klikke på Reservér ti ser billedet . Klik på et link for at reservere en vasketur. Har du endnu ikke et brugernavn . Nu kan du reservere din vasketur hjemmefra ! Husk: Sidste vasketur skal være påbegyndt så betids, at den kan afsluttes inden for ovennævnte . Beskrivelse: kg vask og tør. Bestilling af vasketur via internettet: 1. Brugernavn og adgangskode fås ved at. Du kan ikke benytte en vaskemaskine, hvis din vasketur ikke er færdig inden den næste. Når EasyLaundry startes op førstegang skal der udfyldes et APP i samt det.


Ved vasketavlen, eller her på websitet, er det muligt at reservere op til to vasketure. Men jeg tror det forsvinder når man tager et par vasketur, den virker som den skal. Gå direkte til reservation af vasketur her. Mangler du brugernavn og adgangskode for at oprette forbindelse til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg