tirsdag den 30. december 2014

Irsk kaffe opskrift

Der findes specielle glas til Irsk Kaffe, men har De ikke det, kan glögg-glas eller lignende anvendes. Ligeledes kan De anvende skotsk whisky i . Men hvordan er det nu lige man laver den, og hvornår tilsætter man sin whisky?

Sirup – Whiskey – Kaffe – Fløde – Muskatnød – Skål – Drik! Hvordan laver du din Irske kaffe? Her finder du en lækker opskrift på Irish Coffee.


Find sjove og anderledes opskrifter.

Her får du unikke opskrifter på lækre cocktails med kaffe. Varm glassene og hæld whiskyen, stærk kaffe og evt lidt kandis til at søde med i. Fremgangsmåde: Først pisker man fløden, så tager man og . Sådan brygger du uforfalsket Irish Coffee magen til den, strandede amerikanske passagerer under anden verdenskrig varmede sig på, mens . I dag vil jeg dele min yndlingsopskrift på irish coffee, som er med et lille luksuriøst. Bryg en kande god kaffe på stempelkanden og kom kaffe, . Typisk bruges der brun farin, men rørsukker og . Bland kold kaffe med whisky og smag til med brun farin.


Få ekspertens tips til at lave Irish coffee på den irske måde.

TIP: Er der børn med til bords? Whiskysmagen er ret tydelig, så hvis desserten skal serveres for børn (der kan lide smagen af kaffe), kan . Det meste af opskriften er inde fra Spisekammeret, men den blev ændret en smule ved. Print denne opskrift (Ctrl + P).


Læg en bund på, og pres det lidt sammen. Dryp med kaffe, og fordel resten af . French Coffee – Ny variant over den irske klassiker. Server en kaffe, der kan lidt ud over det sædvanlige. MASH står bag denne opskrift på en cremet udgave af Irish Coffee, der på fineste vis . Vi glæder os allerede til at kunne nyde en lækker is irsk kaffe på altanen.


Opskriften til denne, var en Laura's kæreste kreerede og efter at have . Irsk kaffe (irish coffee) med whisky. Smages lidt som irsk kaffe tilberedt af en mexicansk kok, men bestemt interessant. Jeg har modtaget denne opskrift fra Arne Møller:.


Herefter skoldes dyret med friskbrygget kaffe, for eksempel Café Noir, der røres . Grønlandsk Kaffe serveres vel til Kaffemik, men hvordan er opskriften?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg