fredag den 12. december 2014

Kenwood kødhakker brugsanvisning

Placer hakkehuset på en bordkant med åbningen opa når kødhakkeren skal samles. Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores .

Kitchen aid - er der noget om snakken? Flere resultater fra slyngebarn. Kødhakker med brugsanvisning Kr. Med kraftfuld motor og total blandefunktion.

Inden brugsanvisningen læses, foldes forsiden med illustrationerne ud. Sæt ringen (E) på kødhakkerens hus, og drej den med hånden, indtil den sidder fast, men pas på . Hvis De ikke har en kødhakker, kan De bruge blenderen og hakke små. Kenwood Major KMM0Titanium Megapack. Jeg bruger en køkkenmaskine fra kenwoo som nok efterhånden er 30 . Assistenten kommer med en klassisk kødhakker, som virker helt efter. Udstyr: Piskeris, rørekrog, dejkrog, kødhakker og blender.


Til pølsestopperen skal du samle kødhakkeren uden kniv men med si da. Se alle produkter Hakkemaskine KENWOOD.

Husk altid at følge den brugsanvisning, som følger med produktet, hvis der er . Vi har annoncer fra websites for Køkkenmaskine med kødhakker under til boligen. Lav alt fra pølser til burgere med denne kompakte og prisbevidste kødhakker, hvor en form til burgerbøffer medfølger. ST 5 med damp ,sammenfoldeligt håndtag,etui,brugsanvisning,1eller. De bedste bagemaskiner ælter brødet, giver det en sprød skorpe, og kan også . Der medfølger en brugsanvisning med henvisning til rengøring og. Grøntsagssnitter, blender, citruspresser, stk.


Jeg er ved at blive vanvittig af at samle min kødhakker forkert. DIN KENWOOD BAGEMASKINE Ovnlågehåndtag 2. Udførlig brugsanvisning medfølger. Brugsanvisning KENWOOD MULTIONE KHH326WH. Kontrollera att tillbehöret är låst . Keramik, Mælkekande, Helbak Helbak flower kande - str. Der kan købes ekstraudstyr til som f. Plastblender og kødhakker medfølger.


Til denne maskine findes følgende ekstratilbehør:. Auch Unterstützung und erhalten Sie . Dansk, Deutsch, English, Espanõl, Français, Italiano, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg